Kaksipyöräiset veteraanit

Nyt kootaan samojen kansien väliin suomalaisten mopo- ja moottoripyöräharrastajien silmäteriä. Kuten otsikkona oleva kirjan työnimi ”Kaksipyöräiset veteraanit” kertookin, ei kovin tuoreella kalustolla ole kirjaan asiaa. Mitä vanhempi, sen parempi. Alkuperäisyyttä kunnioittavat, ennen vuotta 1980 valmistetut mopot ja moottoripyörät ovat juuri niitä, joita haetaan.

Kuvien lisäksi toivotaan mukaan paitsi tekniset perustiedot, niin ennen kaikkea myös juttuja vehkeen historiasta (viime vuonna tekemäni ”Kun autot olivat Autoja” –kirja tehtiin melkein samalla idealla). Kuvia kannattaa laittaa mukaan useita eri vaihtoehtoja, myös yksityiskohtia. Tekstien ei tarvitse olla loppuun asti mietittyjä; ne muokataan kuitenkin kirjan muuhun tekstiasuun sopivaksi.
Kuvien toimitus CD/DVD:llä, yksittäisen kuvan tiedostokoko mieluiten enemmän kuin 2mt. Yhden kuvan lähettäminen on mahdollista myös sähköpostitse. Teksteistä mukaan tuloste, jossa on omistajan postiosoite= kirja toimitetaan sen valmistuttua kaikille, joiden kuvia kirjaan valitaan. Huom: voit lähettää kuvia vain omista pyöristä.

Laita sähköpostia tulemaan, jos haluat lisätietoja. Ja tietoa saa mielellään levittää niiden korviin, jotka eivät käytä sähköpostia.

Juha Vartiainen
Sotkanniemi 75
70870 HILTULANLAHTI

Toinen sp-osoite varalle: juha.o.vartiainen(at)hotmail.com

Muita kirjojani:

22.02.2008 22:30 | Mikko R.
«  |  »