Syyskokous 2005

Retki Hämeenlinnaan

Vanhat Velot ry tarjoaa lauantaina 26.11. jäsenilleen mahdollisuuden tutustua Hämeenlinnassa sijaitsevaan Suomen tykistömuseoon (www.tykistomuseo.fi). Museo sijaitsee Linnankasarmilla linnan pohjoispuolella. Museo on sotahistoriallinen
erikoismuseo, jonka kokoelmat ovat kansainvälisestikin ainutlaatuiset. Sisä- ja ulkonäyttelyalue on vanhassa kasarmimiljöössä, jossa esitellään Suomen ja tykistön historiaa 1400-luvulta nykypäiviin saakka. Museon perusnäyttely (n. 3000 m2) on isossa kolmikerroksisessa kasarmirakennuksessa.

Yhdistyksen hallitus toivottaa jäsenet sankoin joukoin tervetulleiksi retkelle. Retken yhteydessä pidetään Vanhat Velot ry:n syyskokous. Retkelle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Yhdistys kustantaa sekä museon pääsymaksun että munkkikahvit museokahvilassa. Päivän ohjelma on seuraava:

Klo 12.15 Vanhat Velot ry:n syyskokous Suomen tykistömuseon Pohjola-salissa

Klo 12.45 Hämeenlinnalaisen kilpapyöräilyn vaiheista esitelmöi Ilmari Lehmusvaara. Hän on kirjoittanut Hämeenlinnan Tarmon historian, joka ilmestyi vuonna 2003 Tarmon täyttäessä sata vuotta.

Klo 13.30 Kahvi- ja munkkitauko museokahvilassa

Klo 14.00 Opastettu museokierros museonjohtaja Teuvo Mahrbergin johdolla

Klo 15.00 Multimediaelokuva “Ihantalan ihme”, joka kertoo kenttätykistön ratkaisevasta osuudesta kesän 1944 torjuntataisteluissa

Tilaisuus päättyy klo 15.30. Tykistömuseo avautuu talvikaudella lauantaisin klo 12, joten museoon ei voi tutustua ennen tilaisuuden alkua.

Yhdistyksen syyskokous

Vanhat Velot ry:n hallitus kutsuu jäsenet yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen Hämeenlinnaan Suomen tykistömuseolle lauantaina 26.11.2005 klo 12.15 alkaen. Kokouksen työjärjestys on seuraava:

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, jäsenmaksujen suuruudet sekä tulo- ja menoarvio seuraavalle kalenterivuodelle

6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

7. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat sekä päätetään tilintarkastajien palkkiosta

8. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Tervetuloa mukaan

06.10.2005 17:55 | Mikko R.
«  |  »