Tyylikäs ajokausi 2017 alkaa

Ilmat lämpiävät, ja kadut on harjattu ainakin etelässä. On aika tehdä pyörän keväthuolto ja panna villavaatteet tuulettumaan, sillä jo pääsiäisen aikaan alkavat Vanhojen velojen ajelut. Ensimmäisenä startataan Porissa 15.4. Raatihuoneelta klo 14. Viikko siitä ajellaan Turussa 22.4. kortteliajojen yhteydessä. Kokoontuminen Rettigin palatsin kohdalle ennen ensimmäistä lähtöä ja lähtöjen välissä.

Toukokuussakin on pari tapahtumaa, Vaasassa ajetaan Tweed Ride 13.5. Jyväskylässä on pitkään odotettu ja loistavasti järjestetty Retrokilpuri-ajelu 20.5. Lisätietoja ja ilmoittautumiset retrokilpurit.fi.

Tapahtumat ovat sitä parempia, mitä enemmän väkeä on liikkeellä. Ota vanha pyöräsi käyttöön, pue sen tyyliin sopivat vermeet päällesi ja tule mukaan!

Lisätietoja tapahtumista uudessa Pikajalka-lehdessä, joka on kolahtanut postilaatikoihin. Luettavissa myös eräissä kirjastoissa. Pyydä tilaamaan lähimpään kirjastoosi, jos ei sitä ole saatavilla. Tai liity jäseneksi, niin pysyt aina ajan tasalla. Uudessa lehdessä laaja artikkeli askolalaisen Juho Bergin teknisesti mielenkiintoisesta puupyörästä.

09.04.2017 19:51 | Markku L.
«  |  »