Luokitukset » tagin Kuvat kaikki artikkelit


Kaksipyöräiset veteraanit

Nyt kootaan samojen kansien väliin suomalaisten mopo- ja moottoripyöräharrastajien silmäteriä. Kuten otsikkona oleva kirjan työnimi ”Kaksipyöräiset veteraanit” kertookin, ei kovin tuoreella kalustolla ole kirjaan asiaa. Mitä vanhempi, sen parempi. Alkuperäisyyttä kunnioittavat, ennen vuotta 1980 valmistetut mopot ja moottoripyörät ovat juuri niitä, joita haetaan.

Kuvien lisäksi toivotaan mukaan paitsi tekniset perustiedot, niin ennen kaikkea myös juttuja vehkeen historiasta (viime vuonna tekemäni ”Kun autot olivat Autoja” –kirja tehtiin melkein samalla idealla). Kuvia kannattaa laittaa mukaan useita eri vaihtoehtoja, myös yksityiskohtia. Tekstien ei tarvitse olla loppuun asti mietittyjä; ne muokataan kuitenkin kirjan muuhun tekstiasuun sopivaksi.
Kuvien toimitus CD/DVD:llä, yksittäisen kuvan tiedostokoko mieluiten enemmän kuin 2mt. Yhden kuvan lähettäminen on mahdollista myös sähköpostitse. Teksteistä mukaan tuloste, jossa on omistajan postiosoite= kirja toimitetaan sen valmistuttua kaikille, joiden kuvia kirjaan valitaan. Huom: voit lähettää kuvia vain omista pyöristä.

Laita sähköpostia tulemaan, jos haluat lisätietoja. Ja tietoa saa mielellään levittää niiden korviin, jotka eivät käytä sähköpostia.

Juha Vartiainen
Sotkanniemi 75
70870 HILTULANLAHTI

Toinen sp-osoite varalle: juha.o.vartiainen(at)hotmail.com

Muita kirjojani:

22.02.2008 22:30 | Mikko R.

ICHC Seminar

Dear friends of the ICHC,

hopefully those of you who attended the 18th International Cycling History Conference in Finland arrived home safely.

Here you can see already some photos:

http://fotoalbum.web.de/gast/trackcycling

If you do want to use some of these photos, do not hesitate. And those of you who took photos themselves may send them to me.

I also would like to encourage you to send to me little reports about your impressions from the Tampere conference.

Those of you who could not attend the conference in Tampere may get an impression of this really magnificent event and thus will like to come to the next conference in

St. Etienne/France

25th – 28th June 2008.

We would also like to require from you more addresses of interested bicycle historians, museums and so on and mail them to this mail address:

info@trackcycling.de.

There will be some more information coming up soon.

Linkistä kuvia. Seuraava ICHC Seminaari on siis Ranskassa vuoden päästä.

11.08.2007 12:47 |

Kesän 2006 kuvat

Ajokelit ovat pysyneet loistavina pitkin syksyä. Mikäs sen mukavampaa kuin ajella kirpeässä syysilmassa, katsellen luonnon upeata värileikkiä. Syksyn kylmillä keleillä saa lämpöä vilkaisemalla kesän kuvasatoa Turun Pyrkijä-ajoista ja Retkestä Virtasen Tuuren pajalle.

Kuvat löytyy Kuvagalleriasta. Mukavaa Syksyn jatkoa.

16.10.2006 08:25 |